Home 2013-2014 3 sep: Ouderinformatieavond (speciaal voor nieuwe ouders)

3 sep: Ouderinformatieavond (speciaal voor nieuwe ouders)

0
3 sep: Ouderinformatieavond (speciaal voor nieuwe ouders)

eemvogellogo_header


WEGENS GEBREK AAN AANMELDINGEN GEANNULEERD
Voor de zomer hebben we heel veel nieuwe jeugdleden en ouders mogen verwelkomen binnen de vereniging. We kunnen ons voorstellen dat het als ouder soms even wennen is en dat er misschien veel vragen zijn. Daarom nodigen we jullie uit voor de ouderinformatieavond op dinsdag 3 september.

Want hoe werkt dat korfbalspelletje eigenlijk? Hoe worden de teams samengesteld? Hoe gaat het met trainingen? Wanneer zijn de wedstrijden en hoe weet ik waar en wanneer mijn kind moet zijn? En wanneer speel je binnen en wanneer buiten? Hoe ziet het Eemvogeltenue eruit? En bij wie kan ik terecht als ik nog meer vragen heb?

Tijdens de ouderinformatieavond zullen we deze – en nog veel meer – vragen beantwoorden en ook uitleg geven over hoe onze vereniging reilt en zeilt. De avond is speciaal bedoeld voor de ouders van nieuwe jeugdleden, maar ook de ouders die al wat langer meelopen zijn van harte welkom om aan te schuiven.

De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie/thee klaar. Afhankelijk van het aantal vragen verwachten we rond 21.00 uur af te ronden.

Vooraf aanmelden!
Wil je deze avond bijwonen? Mail dan naar jtc@eemvogels.nl zodat we weten hoeveel ouders we kunnen verwachten. Heb je specifieke vragen, vermeld deze dan alvast bij je aanmelding.