Home 2013-2014 De Eemvogels wint €250 op het Sportgala

De Eemvogels wint €250 op het Sportgala

0
De Eemvogels wint €250 op het Sportgala

sportgala2013Door een bordje op een stokje te laten draaien, wist voorzitter Danielle Ras €250 binnen te slepen voor onze vereniging. Danielle wist tijdens het Sportgala het bordje het langst draaiende te houden.

Met een kleine 30 Eemvogels zaten we afgelopen vrijdag op de tribune bij het Sportgala. Het Sportgala jubileerde. Voor het tiende jaar op rij werden de prijzen voor de Soester sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en sportvrijwilliger uitgereikt. Het gala ging terug naar het allereerste begin: de circuspiste. We genoten van de vele verschillende optredens en raadde mee naar wie dit jaar de awards mee naar huis zouden mogen nemen.

sportgala2013_250euroZelf vielen we ook nog in de prijzen. Onder aanmoediging van alle andere Eemvogels, daalden Danielle Ras, Jeroen van Kappel en Daphne Hilhorst van de tribune af naar de piste. Daar namen zij het op tegen drie andere verenigingen. Het doel? Zo lang mogelijk het bordje laten draaien op het stokje. Danielle wist van alle deelnemers haar bordje het langst draaiende te houden. Dat leverde ons €250 op.

Foto’s: Sport Gala Soest