Home 2013-2014 ESDO zeer trefzeker tegen De Eemvogels

ESDO zeer trefzeker tegen De Eemvogels

0

S1 2013-2014_4305Afgelopen zaterdag reisden de Soester korfballers af naar Kockengen. ESDO bleek echter in de tweede helft zeer trefzeker en hierdoor een maatje te groot voor De Eemvogels.

De wedstrijd ging van start met een ijzersterke verdediging van beide partijen. Maar halverwege de eerste helft lukte het ESDO toch om het eerste doelpunt te maken. Vlak voor de rust vond de tweede bal van ESDO de korf en gingen De Eemvogels met een acherstand van 2-0 de rust in.

Jeremi Mast maakte het eerste doelpunt voor De Eemvogels na de rust met een afstandsschot, waar de ploeg uit Kockingen meteen op reageerde met een kans acher de korf; 3-1.

ESDO had de korf gevonden en schoot het ene na het andere afstandsschot raak. Jordi Mast wist nog twee keer te scoren met twee kansjes achter de korf, maar de slotpunten waren voor ESDO. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 13-3 voor de ploeg uit Kockengen.