Home 2013-2014 Inzamelen: oud papier

Inzamelen: oud papier

0
Inzamelen: oud papier

zeecontainerVanaf nu hebben wij weer de mogelijkheid om oud papier in te zamelen. Een mooie manier om de inkomsten van onze vereniging vergroten. Doen jullie mee?

Om zoveel mogelijk inkomsten te halen uit het verzamelen van het oud papier vragen we jullie allemaal om hulp. Neem zoveel mogelijk oud papier mee naar het veld. De container staat tijdens de trainingen en thuiswedstrijden open om het papier te doneren. Misschien mag je ook het oud papier van de buren meenemen?

Containers legen in de buurt
We rekenen niet alleen op jullie, maar proberen ook op andere manieren de container te vullen. De omwonenden van het veld zullen nog voor de start van het buitenseizoen een flyer ontvangen met de vraag of wij hun container mogen gaan legen. Elke maand zal een jeugdteam gevraagd worden om bij de omwonenden die hiermee instemmen de container te legen. Dat kan bijvoorbeeld op zaterdag voor of na de wedstrijd.

Tien volle zeecontainers per jaar
We hopen dat iedereen zo fanatiek mogelijk oud papier gaat inzamelen voor onze vereniging. We verwachten dan dat we tien grote zeecontainers per jaar kunnen vullen. Van deze extra inkomsten profiteren natuurlijk alle Eemvogelleden!

Heb je vragen? Mail naar sponsorcommissie@eemvogels.nl.