Home 2012-2013 De Corvers 1 – De Eemvogels 1

De Corvers 1 – De Eemvogels 1

0

S1 2013-2014_4305Gister speelde De Eemvogels hun eerste veldwedstrijd van het tweede deel van het veldseizoen. Een zonnige start. De Eemvogels mocht aantreden tegen het hen niet onbekende team van De Corvers uit Hilversum.

De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Beide ploegen wisten twee keer te scoren. Daarna nam de Hilversumse ploeg het voortouw. De Corvers wist voor rust nog vijf keer te scoren. Voor De Eemvogels wist alleen Henk Luijk nog een doelpunt te scoren.

In de rust benadrukte coach Rick Mast dat er te onzorgvuldig gespeeld werd. De tegenstanders konden te eenvoudig de bal onderscheppen. Kleiner spelen en zorgvuldiger in de passingen was de oplossing. Vijf minuten na rust opende Daniëlle Ras de score met een kansje onder de korf. Maar ook de Hilversummers kwamen sterk uit de kleedkamer en wisten opnieuw een aantal keer te scoren. Nienke van Berkel werd door een lichte enkelblessure gewisseld met Kathja Rauch. In het slot van de wedstrijd wisten de gebroeders Mast de score van De Eemvogels nog omhoog te helpen. Maar de eindstand was 12-8 in het voordeel van De Corvers. De Eemvogels zijn de tweede helft aardig teruggekomen en coach Rick Mast was dan ook niet ontevreden.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Wolderwijd gepland. Ook deze ploeg is een oude bekende van De Eemvogels. De wedstrijden tegen deze ploeg gaan veelal gelijk op. Pakken De Eemvogels volgende week de winstpunten mee?