Home 2014-2015 Jeugdteams in actie bij de Boni

Jeugdteams in actie bij de Boni

0
Jeugdteams in actie bij de Boni

boni_sponsoractieVan woensdag 1 oktober tot en met dinsdag 25 november organiseert Boni de jeugdsponsoractie. Ook onze jeugdteams komen in actie om extra sponsormunten binnen te slepen.  

Tijdens de actieperiode ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt. Deze munten doneer je natuurlijk aan de leukste sportvereniging van Soest: KV De Eemvogels!

In totaal verdeelt Boni door heel Nederland €200.000! Gemiddeld is dat een sponsorbedrag van €700 per vereniging. Dit geld willen we binnen onze vereniging heel graag gebruiken om nieuwe ballen (van die fijne blauw-gele) van te kopen en nieuwe scheidsrechters op te leiden. Roep daarom iedereen die je in Soest kent op om de komende acht weken hun boodschappen te doen bij de Boni in Soest en onze vereniging te steunen.

Ken je mensen die in andere plaatsen boodschappen doen bij de Boni? Vraag hen dan of je de sponsormunten mag hebben en stop deze zelf in onze buis bij de Boni in Soest.

Vorig jaar hebben we met deze actie €673,- opgehaald. Dat was mede te danken aan het enthousiasme van onze jeugdleden. Zij hebben zich enorm goed ingezet op de dagen dat wij bij de Boni mensen mochten helpen (bijvoorbeeld met het sjouwen van de boodschappen). Hierdoor hebben we heel veel extra munten verdiend. Ook dit jaar zullen we weer met jeugdleden gaan helpen bij de Boni om extra munten in te zamelen. Dat is op vrijdagavond 31 oktober van 17.00-20.30 uur en op zaterdag 15 november van 10.00-17.00 uur.

Op vijdagavond 31 oktober van 17.30-20.30 uur staan de volgende jeugdteams bij de Boni:
D2: 17.30-19.00 uur
E1: 18.00-19.15 uur
D1: 19.00-20.30 uur

Natuurlijk dragen alle jeugdleden voor de herkenbaarheid hun rode wedstrijdshirt over hun jas of warme trui. We kunnen er met de Kidzkorf op de parkeerplaats voor de winkel staan en verder de mensen helpen met de boodschappen inpakken, karretjes wegrijden, etc. De munten die De Eemvogels daarmee verdienen, gaan natuurlijk in de Eemvogelkoker.

Ook op zaterdag 15 november staan er Eemvogelteams bij de Boni. Afhankelijk van het wedstrijdprogramma worden de jeugdteams ingedeeld.

Kijk voor meer informatie op jeugdsponsoractie.bonisupermarkt.nl/soest.html