Home 2014-2015 Positief Coachen: opdracht voor ouders

Positief Coachen: opdracht voor ouders

0
Positief Coachen: opdracht voor ouders

positiefcoachenHoera! Onze jeugdtrainers volgen dit seizoen het traject Positief Coachen. Bij de positieve clubcultuur hebben we ook de hulp van alle ouders nodig. Lees gauw verder!

Onze clubcultuur is gelukkig al heel positief. Zo wordt er veel positieve feedback gegeven en wordt er gelukkig nauwelijks commentaar geleverd op de scheidsrechters. Ja, we willen winnen, maar wel op een positieve manier en met fair play.

De positieve sfeer kunnen we alleen blijven behouden en uitbreiden als iedereen daaraan meedoet. Ook de ouders. Vanuit het Positief Coachen-traject krijgen de trainers/coaches ook opdrachten mee. De eerste opdracht is gelijk voor de ouders! Een ontzettend leuke opdracht om jullie op een positieve manier aan het denken te zetten over jullie eigen kind(eren) en voor ons om meer inzicht te krijgen in hoe jullie kijken naar het korfballen van de kinderen.

De opdracht is als volgt: Neem de tijd om naar een training of wedstrijd van uw kind(eren) te kijken. Schrijf drie eerlijke en concrete complimenten op over uw kind(eren).

Misschien heb je dit woensdag of zaterdag al gedaan? Super!
Heb je nog geen formulier ingevuld? Download hier de positieve puntenkaart. Misschien heb je zaterdag bij de wedstrijd gekeken en kun je de kaart zo invullen, of heb je woensdag tijd om bij de training te kijken.

Het liefst ontvangen we uiterlijk woensdagavond 12 november zoveel mogelijk formulieren terug. Deze kun je inleveren bij de trainer/coach. Donderdagavond hebben we namelijk weer een bijeenkomst van Positief Coachen waar we deze kaarten ook zullen bespreken. Mocht je zaterdag de wedstrijd gemist hebben en woensdag niet bij de training kunnen zijn, dan vinden we het fijn als je het later deze maand kunt doen. We ontvangen graag voor ieder kind een positieve puntenkaart retour.

Vragen over Positief Coachen? Stel je vraag aan Agnes of Maaike.

Kijk voor meer informatie op www.positiefcoachen.nl.