Home 2014-2015 Gelijkspel voor S1 na matige wedstrijd

Gelijkspel voor S1 na matige wedstrijd

0

S1 2014-2015

Op zaterdag 8 november speelde de Eemvogels hun eerste zaalwedstrijd tegen SGV 1 in Sportboulevard de Engh.

SGV 1 is een bekende ploeg voor de Eemvogels. Al vrij snel kwamen de Eemvogels op 1-0 voorsprong door een afstandschot van Henk Luijk. Helaas lukte het SGV om op 1-3 te komen waardoor de Eemvogels achter kwamen te staan. Het spel van SGV was niet veel bijzonders, maar zij maakten vrijwel al hun kansen af. De Eemvogels hadden daar meer moeite mee. Toch lukte het de Eemvogels weer om op een voorsprong te komen van 6-4 door afstandschoten van de heren Henk Luijk, Jeremi Mast en Jordi Mast. De eerste helft was afgelopen en de stand stond gelijk, 6-6.
In de tweede helft kregen de Eemvogels als tip van coach Rick Mast mee om meer te schieten. Met deze taak begonnen de Eemvogels aan de tweede helft. Hoewel de Eemvogels meer schoten, werden de kansen te weinig afgemaakt en bleef de stand gelijk oplopen. In de tweede helft zorgde Nando er voor dat er nog 3 kansen werden afgemaakt. Het einde van de wedstrijd was erg spannend want de stand was 10-10. Jordi Mast scoorde in de laatste 2 minuten nog de 11-10 voor de Eemvogels. Die blijdschap was echter van korte duur want de  scheidsrechter keurde, volledig ten onrechte, het laatste doelpunt van SGV goed. De eindstand was 11-11 en de Eemvogels verlieten met een teleurgesteld gevoel het veld.

Volgende week spelen De Eemvogels uit tegen Reeuwijk.