Home 2015-2016 B2 en B1 vrijdagavond in actie bij de Boni

B2 en B1 vrijdagavond in actie bij de Boni

0
B2 en B1 vrijdagavond in actie bij de Boni

Heb jij al boodschappen gedaan bij de Boni? Bij elke 10 euro aan boodschappen krijg je een sponsormunt. Deze kun je doneren aan de gezelligste sportvereniging van Soest: KV De Eemvogels. Dus doe boodschappen bij de Boni of vraag je ouders deze weken te kiezen voor de Boni, als ze daar gewoonlijk geen boodschappen doen. Tot en met 17 november zijn er munten te verdienen.

Komende vrijdag (16 oktober) mogen de leden van De Eemvogels zich van hun beste kant laten zien bij de supermarkt. Van 17.00 tot 21.00 uur kunnen we extra munten verdienen door de klanten te helpen met bijvoorbeeld het inpakken en dragen van boodschappen. De B2 en B1 steken op deze avond de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk munten in onze koker te kunnen stoppen.

16.45-19.00 uur: B2 met begeleiding
18.45-21.00 uur: B1 met begeleiding

Natuurlijk zullen we ervoor zorgen dat de mensen niet om ons heen kunnen!

Op zaterdag 14 november mogen we overdag ook helpen bij de Boni. Zodra het wedstrijdprogramma voor de zaalcompetitie duidelijk is, zullen we kijken welke teams er dan nog extra munten voor onze club kunnen binnenslepen. Dat is de laatste eindsprint, want op 17 november eindigt de actie.

Alvast veel plezier en succes komende vrijdag!