Home 2015-2016 De Eemvogels B2 viert het kampioenschap

De Eemvogels B2 viert het kampioenschap

0
De Eemvogels B2 viert het kampioenschap

Tijdens de training van woensdag 14 oktober ontbraken er enkele korfballers. De B2 was opgetrommeld om hun kampioenschap in het afgelopen veldseizoen te vieren met een avond bowlen. 

Dit veldseizoen overtrof de B2 alle verwachtingen door als eerstejaars B-team ongeslagen kampioen te worden.

Na binnenkomst bij het bowlingcentrum werden er gelijk twee teams gemaakt, één voor elke baan. Direct daarna werd er beseft dat je bij bowlen juist tegen de personen op je eigen baan speelt. De eerste paar zwaaien gingen moeizaam. Bij de meeste mensen stonden er dikke strepen op het scorebord: nul punten.

Toen iedereen opgewarmd was begonnen de eerste strikes en spares te verschijnen. De scores namen nu flink toe. Richting het einde barstte er een titanenstrijd los tussen de koplopers Imbert van Team Jelmer en Jeremi van Team Jeremi. Uiteindelijk bleek Jeremi de overwinnaar te zijn, maar om dat te compenseren had Team Jelmer met een kleine marge meer punten in totaal dan Team Jeremi.

Met de strijdbijl begraven mochten we aanschuiven bij het diner, waar iedereen genoot van het voorgeschotelde eten. Het was kortom een geslaagde avond en een goede afsluiting van het seizoen. Vanaf volgende week trainen wij gewoon weer mee in de zaal, om ons klaar te stomen voor hopelijk weer een kampioenschap.

Wij danken Bowling- en Partycentrum Overhees voor het gezellige bowlen en het diner, en de ouders voor hun enthousiasme en betrokkenheid.