Home 2015-2016 Eemvogel Kangoeroe Klup-ochtend voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Eemvogel Kangoeroe Klup-ochtend voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

0
Eemvogel Kangoeroe Klup-ochtend voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Op zaterdag 16 april zijn alle kinderen van 3 t/m 6 jaar van harte welkom om op ons korfbalveld verder kennis te maken met de Kangoeroe Klup. Hier ligt tevens een leuk cadeautje klaar voor alle enthousiaste, jonge sporters!

Vanaf 9.45 uur de koffie en thee voor de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en ander publiek klaar. Om 10.00 uur start de Kangoeroe Klup-training op het echte korfbalveld. Om 10.45 uur sluiten we de beweegles gezamenlijk af met een bekertje limonade in de kantine. En is er voor ieder kind een cadeautje.

Niet alleen de kleuters die beweeglessen hebben gekregen van onze trainers, maar alle kinderen van 3 t/m 6 jaar zijn zaterdagochtend 16 april welkom op ons korfbalveld aan de Henriëtte Blaekweg in Soest. Aanmelden is niet nodig.

KangoeroeKlup_16april

Over de Kangoeroe Klup
De Kangoeroe Klup is een uniek beweegprogramma dat ontwikkeld is door de nationale korfbalbond (KNKV). Lopen, springen, scoren en plezier vormen de basis. De Kangoeroe Klup is gericht op bewegen, maar uiteraard hebben veel spelvormen wel een vette knipoog naar korfbal.

Kangoeroes spelen nog geen competitie, maar trainen wel elke week gezellig samen. De Kangoeroe Klup van De Eemvogels oefent elke zaterdag van 10.00-10.45 uur op het korfbalveld aan de Henriëtte Blaekweg.