Home 2015-2016 De Eemvogels verliest nipt in Bunnik

De Eemvogels verliest nipt in Bunnik

0

In Bunnik stond zaterdag de wedstrijd tegen Midlandia op het programma. In de thuiswedstrijd tegen deze ploeg wist De Eemvogels lang goed bij te blijven maar werd aan het einde toch verloren. Ditmaal wist Midlandia enkele keren een gat van 3 of 4 punten te slaan, maar wist De Eemvogels telkens terug te komen. Verdedigend zat de ploeg goed in elkaar, maar aanvallend kwam het net tekort tegen de huidige nummer 2 van de competitie. Eindstand 14-11 in het voordeel van de thuisploeg.

Met Elisa van Hengstum in de basis bij afwezigheid van Irina van der Wal werd de wedstrijd gestart. Een treffer van Henk Luijk werd opgevolgd door 3 doelpunten van de thuisploeg. Nienke van Berkel en Jeremi Mast wisten beiden slim te profiteren van slordigheden bij Midlandia en brachten de stand weer terug tot 1 verschil. Midlandia slaagden er echter telkens in om het gat minstens 1 te houden. Na weer drie treffers op rij van de ploeg uit Bunnik bepaalden de gebroeders Mast de ruststand op 8-5.

Coach van Dijk gaf in de rust aan tevreden te zijn met de inzet en benadrukte dat als de slordigheden tot een minimum beperkt konden worden en verdedigend de scherpte behouden beleef, er zeker kansen lagen in deze wedstrijd.

De Soesters kwamen na rust goed uit de kleedkamer en tegenover twee treffers van Midlandia werden treffers van Jeremi Mast, Jeroen van Kappel, Daniëlle Ras en Henk Luijk gesteld. Echter slaagde Midlandia er weer in om het gat niet kleiner te laten worden. Met drie doelpunten brachten zij de stand op 13-9. Daniëlle Ras en Elisa van Hengstum wisten met twee goede acties het gaat nog iets te verkleinen, maar uiteindelijk wist Midlandia de zege over de streep te trekken. Eindstand 14-11.

Doelpuntenmakers: Jeremi Mast 3x, Daniëlle Ras 2x, Henk Luijk 2x, Jeroen van Kappel 1x, Nienke van Berkel 1x, Elisa van Hengstum 1x, Jordi Mast 1x