Home 2015-2016 za 4 juni: Prinsessen en piraten strijden om Soest (voor alle leden)

za 4 juni: Prinsessen en piraten strijden om Soest (voor alle leden)

za 4 juni: Prinsessen en piraten strijden om Soest (voor alle leden)

In teams van vier personen strijd je om Soest, een begeerlijk stuk land waar andere teams graag hun leven voor geven. Je kan Soest overmeesteren door de meeste punten te verdienen. Zo kan je prinsessenpunten, piratenpunten of een combinatie van allebei scoren. Het best verklede team krijgt alvast 10 punten!

Er zijn verschillende schatten verstopt in Soest die je kunnen helpen om punten te behalen, zoals het bemachtigen van een supersoaker. Maar pas op dat je prinses niet ontvoerd wordt! Dan heb je geen toegang tot de schat en moet je terug naar je schip..

Meld je nu aan en begin met sponsoren te zoeken! Zo halen we geld op voor onze vereniging en het team met het hoogste sponsorbedrag krijg een prijs. Dus stel je team zo snel mogelijk samen en meld je aan. Individuele aanmelding zijn ook welkom, dan maken wij daar groepjes van. Het aanmeldingsformulier hangt vanaf nu in de kantine!

Aan het eind van deze fanatieke ochtend wordt er vanaf 13.00 uur een welverdiende lunch geserveerd, neem hier wel 5 euro voor mee.

Neem ook gezellig een vriendje/vriendinnetje mee!

Wat? spelochtend
Wie? voor alle Eemvogelleden (ook senioren!) + vriendjes/vriendinnetjes
Waar? verzamelen bij de Eemvogelkantine
Wanneer? zaterdag 4 juni 2016
Hoe laat? 11.00-13.00 uur + aansluitend lunch