Home 2016-2017 Grote Clubactie: heb jij al loten gekocht?

Grote Clubactie: heb jij al loten gekocht?

0
Grote Clubactie: heb jij al loten gekocht?

We zijn nu bijna 4 weken bezig met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ons doel is om € 2.000,- op te halen om zo de ambities van onze club te kunnen verwezenlijken. Heb jij al een lot gekocht?
Via de online verkoop hebben we al een mooi aantal loten kunnen registreren. Met nog een paar weken te gaan zou het mooi zijn als we dat aantal nog veel verder omhoog kunnen krijgen. Deel je eigen link of nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Clubactie_728x90

Waarom doen we dit ook alweer?
Van ieder verkocht lot ontvangt onze club €2,40. Dat geld kunnen we goed gebruiken om onze ambities waar te maken. Samen proberen we €2.000,- binnen te halen. Help jij nog even mee?

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Je kunt ook de persoonlijke link die je per e-mail hebt ontvangen, delen met hun familieleden, vrienden en bekenden. Op die manier kunnen we precies zien hoeveel loten je online verkocht hebt.

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Jordi vóór 10 november 2016. Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt en je kunt bij hem ook een nieuw boekje krijgen. Heb je al een boekje vol? Neem dit dan direct mee naar de eerstvolgende training of wedstrijd. Dan kunnen we de loten gelijk gaan invoeren!

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2016 is om zoveel mogelijk geld op te halen voor leuke activiteiten binnen de vereniging!

Prijzen gezocht
Naast de prijzen die de lotenverkopers via de Grote Clubactie kunnen verdienen, willen we zelf ook onze lotenverkopers in het zonnetje zetten. Naast de mooie spullen die we tot nu toe hebben verzameld, zijn we nog op zoek naar mensen die ons aan leuke prijzen kunnen helpen. Heb je zelf leuke prijzen die je graag beschikbaar wil stellen of ken je iemand met wie je ons in contact kunnen brengen? Neem dan even contact op met de jeugdcommissie door een mail te sturen naar jc@eemvogels.nl.

Planning
10 november: uiterste inleverdatum verkoopboekjes bij Jordi
17 november: laatste dag om online loten te verkopen
8 december: trekking

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis pretparkkaartje*, dagje Schiphol* en/of ontvang 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop.
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Jordi een gratis entreekaart voor Slagharen, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes*. Bij de verkoop van 20 loten of meer ontvang je ook 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop.

Prijzen voor lotenverkopers; win een iPad!
Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

* Geldig bij Slagharen, Bobbejaanland en Schiphol behind the scenes. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op www.kids.clubactie.nl.