Home 2016-2017 Terugblik A-meezing foute kerstdiner

Terugblik A-meezing foute kerstdiner

0
Terugblik A-meezing foute kerstdiner

Vorige week vond het ‘a-meezing’ foute kerstdiner plaats in de Eemvogelkantine. Iedereen heeft lekker eten op tafel neergezet. We hebben heerlijk gedineerd! Wat hebben we het weer gezellig gehad met z’n allen!

Het kerstdiner van de D1 tot en met de B1 startte om 17.00 uur. De kinderen werden ontvangen in een versierde kantine. Er hingen kerstslingers en de kaarsjes zorgde voor een sfeervol effect. Er werden lekkere voor-, hoofd- en nagerechten op tafel neergezet. Natuurlijk ontbrak de kerstmuziek niet. Om 19.00 uur was de eerste groep klaar met dineren. Iedereen ging tevreden en vol van de heerlijke gerechten en toetjes naar huis.

Terwijl de eerste groep nog niet weg was, kwamen de hongerige Eemvogelleden van de tweede groep de kantine al binnenwandelen met hun zelfgemaakte of zelfgekochte gerechten. Bij alle drie de gangen stond de tafel vol mooie en lekkere gerechten. Heerlijk kerstdiner! De kerstman kwam langs en er waren een aantal kerstvrouwen van de partij. Verder waren er heel wat foute kersttruien te bewonderen. Een aantal kerstliedjes werden uit volle borst meegezongen. Supergezellig! Na zo’n topavond hoort gezamenlijk opruimen er natuurlijk ook bij. Bedankt voor de hulp en jullie aanwezigheid!

Meer foto’s volgen binnenkort op de website.