Home 2016-2017 Helpende handen gezocht voor Kangoeroe Klup-dag

Helpende handen gezocht voor Kangoeroe Klup-dag

0
Helpende handen gezocht voor Kangoeroe Klup-dag

Op zaterdag 13 mei 2017 zal de Kangoeroe Klup-dag plaatsvinden. Op deze dag kunnen kinderen van 3 t/m 6 jaar zich uitleven op ons korfbalveld tijdens een spelcircuit. Wil je helpen tijdens de Kangoeroedag? Stuur dan een mailtje naar kangoeroeklup@eemvogels.nl!

Wij zoeken helpers voor de Kangoeroe Klup-dag op zaterdag 13 mei. Tijdens deze kennismakingsochtend voor de Kangoeroe Klup, kunnen alle kinderen van 3 tot en met 6 jaar zich lekker uitleven op het korfbalveld. Steeds staat er een ander spelletje op het programma. Ieder groepje volgt het circuit van spelletjes en wordt hierbij begeleid door een lid van De Eemvogels. Een mooie manier om kennis te maken met De Eemvogels en de korfbalsport. Alle kinderen van 3 t/m 6 jaar zijn deze ochtend welkom op het Eemvogelveld. De basisscholen uit Soest, Soesterberg en Baarn hebben vandaag een uitnodiging ontvangen voor hun kleuters.

Jullie helpende handen zijn nodig van 8.45 uur tot 12.00 uur. Vanaf 12 uur kunnen alle helpers zich aansluiten bij de gezamenlijke lunch.
Let op: er zijn op deze zaterdag ook gewoon wedstrijden. Kijk dus eerst even of je rond die tijd niet hoeft te spelen/coachen/fluiten voordat je je aanmeldt.

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar kangoeroeklup@eemvogels.nl. Je kunt je ook aanmelden bij Marit of Roald. Op de dag zelf kunnen wij je hulp gebruiken bij het begeleiden van een groepje of bij het leiden van een spel.

Alvast bedankt voor je inzet en enthousiasme!