Home 2016-2017 za 24 juni: Familiedag 2017

za 24 juni: Familiedag 2017

za 24 juni: Familiedag 2017

We zijn alweer volop bezig met het tweede veldseizoen en als afsluiting hoort daarbij natuurlijk: de Familiedag! Ben jij ook dit jaar met je team van de partij?

Vorig jaar hadden we ietwat pech met de regen, maar het snel opzetten van partytenten en zoeken naar paraplu’s en regenjassen maakte de dag misschien nog wel leuker! Dit jaar gaan we er met zijn allen weer een mooie dag van maken. Precieze tijden horen jullie snel, maar reken maar op een hele middag korfbalplezier met als afsluiting natuurlijk gezellig barbecuen!

Hoe zit het ook alweer met die teams?
Een mini-maxi-team bestaat uit minstens 4 basisscholieren (2 jongens en 2 meisjes) en 4 oudere spelers (2 dames en 2 heren). Heb je 8 oudere spelers (4 dames en 4 heren) dan heb je een maxi-maxi-team en kom je in de maxi-maxi-poule.

Mini-maxi
Met zoveel nieuwe, jonge jeugdleden hopen we op veel mini-maxi-teams. Het is altijd een leuk gezicht om in het ene vak de jeugd en in het ander vak de volwassenen te zien proberen de bal in de korf te krijgen.

Naast de wedstijdjes zullen we voor de jonge jeugd ook spelletjes organiseren op het grasveld. Ook leuk voor de Kangoeroes en jongeren broertjes en zusjes.

Aanmelden
Je kunt je tot zaterdag 20 mei aanmelden voor de Familiedag. Mail naar activiteiten@eemvogels.nl.

Nieuw dit jaar is er dat per team een aanvoerder moet zijn. De aanvoerder regelt de aanmelding voor het hele team. Dat maakt het voor je team én voor ons makkelijker. We zijn benieuwd naar de creatieve teamnamen van dit jaar. En vergeet niet om ook je teamkleur door te geven.

Heb je geen team? Geen probleem. Natuurlijk hoef je je niet met een team aan te melden, maar kan dit ook solo. Van alle losse aanmeldingen worden leuke teams gevormd.