Home 2016-2017 Terugblik: De Eemvogels op de vrijmarkt

Terugblik: De Eemvogels op de vrijmarkt

0
Terugblik: De Eemvogels op de vrijmarkt

Donderdag 27 april. Koningsdag 2017. De dag van de vrijmarkten. En dit jaar waren De Eemvogels ook van de partij. Een korte terugblik.

Met twee volle auto’s in alle vroegte naar de Engh. Onder een al warm zonnetje alle koopwaar uitgestald en de korfbalpaal klaargezet. Stiekem al kijkend naar de plaatsen achter ons, die maar niet in gebruik genomen werden. Een korfbalpaal tussen de kleedjes leek namelijk toch niet zo handig… En ja hoor, de hoekplaats bleef vrij en werd ons tijdelijke korfbalveldje.

Wat een geweldige plek zo midden op de Engh, alle ruimte en daardoor veel aanloop. Er is veel gebruik gemaakt van de paal en veel geflyerd voor de Kangoeroe Klup en de Kangoeroe Klup-dag op zaterdag 13 mei.

De verkoop ging goed. Zoals de oude koffiemolen die 100 keer is vastgehouden en toch werd verkocht (was ie nou antiek?), de grote bbq, de stelten, het klepbankje, maar ook de mokken, glazen en vazen vonden hun weg naar een nieuwe eigenaar. Eerst nog voor redelijke (al vond men ondergetekende wat laag inzetten…) prijzen. Na 12 uur, en zeker na die ene verfrissende (maar ook zeer natte!) bui, mocht alles weg voor weinig! Om half vier reden we weg met één auto met korfbal-artikelen en één halfvolle auto met afval en een paar dozen voor de spullenhulp. Oftewel: een geslaagde dag!

Financieel ook een leuke bijdrage: 135 euro omzet. En flink wat extra naamsbekendheid voor De Eemvogels en de Kangoeroe Klup en Kangoeroe Klup-dag op zaterdag 13 mei. We hopen dan een aantal kinderen terug te zien.

Met dank aan onder andere: Ilse, Sandra, Iris, Eva, Viggo, Michael, Koen, Margriet en iedereen die koopwaar heeft aangeleverd!

Volgend jaar weer!?
Mirjam van de Wetering

Fotoimpressie met dank aan Sandra Lub en Sandra Steegman.