Vrijdag 30 juni is het weer zover, het jeugdkamp van De Eemvogels voor alle jeugdteams. Officieel is de aanmelding ondertussen gesloten. Wij hebben echter het idee dat er nog een hoop mensen zijn die zich nog niet hebben aangemeld maar die toch wel heel graag mee zou den willen. Ben je onverhoopt toch vergeten je aan te melden voor het kamp. Geef dit dan zo snel mogelijk door bij je coach/trainer of vul alsnog het aanmeldformulier in. Op 1 juni wordt de aanmelding definitief gesloten.

Mocht je nou totaal vergeten zijn je aan te melden of onverwachts toch mee kunnen. Laat dit dan zo snel mogelijk weten aan je coach/trainer of vul alsnog het aanmeldformulier in.

Kosten
De kosten voor het kamp bedragen €45,- per persoon (voor de Kangoeroes geldt een bijdrage van €12,50). Heb je je aangemeld, maak dan gauw het bedrag over te naar de bankrekening van De Eemvogels (NL97ABNA0553518062) o.v.v. Jeugdkamp 2017 + naam.

Vragen
Heb je vragen over het kamp? Mail één van de begeleiders (voornaam@eemvogels.nl) of schiet ons even aan bij een training of wedstrijd.

Jeremi, Mariëlle, Tessa en Koen

de kampleiding