Op zaterdag 7 september is de start van het nieuwe korfbalseizoen. De eerste competitiewedstrijden staan dan op het programma. Wethouder Harrie Dijkhuizen van Bewegen en Sport opent om 10.00 uur officieel het Soester korfbalseizoen op het veld aan de Henriëtte Blaekweg.

 

We verwachten alle Eemvogels zaterdag om 9.30 uur op het Eemvogelveld. De Soester club start dit jaar in nieuwe (gesponsorde) shirts. De shirts delen we tijdens de opening aan de teams uit. Ook maken we teamfoto’s en een verenigingsfoto. Voor iedereen is er iets te smullen.

Bij deze officiële start is er nog een aangename verrassing voor alle Eemvogels. Dankzij de inzet van de sponsoren Lancyr + Deelen en Autoverhuur De Birkt konden we een elektronisch scorebord aanschaffen. De wethouder zal het scorebord te onthullen.

Shirts
De Eemvogels streeft ernaar dat alle teams een eigen sponsor hebben. Met vier teams die in een gesponsord shirt spelen, is de club een aardig eind op weg. Naast de hoofdsponsor Autoverhuur De Birkt, sponsoren ook Bres advocaten en bowlingcentrum Overhees. Daarnaast heeft Personal Fitness Soest het mogelijk gemaakt dat ook alle trainers en coaches van De Eemvogels er netjes en herkenbaar bijlopen.

In seizoen 2019-2020 neemt De Eemvogels met drie seniorenteams en vijf jeugdteams deel aan de competitie.