Home 2019-2020 Korfbalseizoen geopend door Wethouder Bewegen en Sport

Korfbalseizoen geopend door Wethouder Bewegen en Sport

0
Korfbalseizoen geopend door Wethouder Bewegen en Sport
Op zaterdag 7 september opende wethouder Harrie Dijkhuizen van Bewegen en Sport officieel het Soester korfbalseizoen en onthulde tevens het scorebord.

 

Hij deed dat door de bal door de korf te gooien. Althans dat was de bedoeling. Na drie pogingen zat de bal er nog niet in.

Gelukkig schoot een van de helpers, Lynn (9) uit de D, de bal in een keer in de korf. De wethouder complimenteerde De Eemvogels met de gezellige sfeer. Hij sprak van een echte community. ‘Het is een kleine club die veel betekent voor de jeugd die lid is.’

De Soester club start dit jaar in nieuwe (gesponsorde) shirts. Dankzij de inzet van de sponsoren Lancyr + Deelen en Autoverhuur De Birkt konden we een elektronisch scorebord aanschaffen.

Shirts
De Eemvogels streeft ernaar dat alle teams een eigen sponsor hebben. Met vier teams die in een gesponsord shirt spelen, is de club een aardig eind op weg. Naast de hoofdsponsor Autoverhuur De Birkt, sponsoren ook Bres advocaten en bowlingcentrum Overhees. Daarnaast heeft Personal Fitness Soest het mogelijk gemaakt dat ook alle trainers en coaches van De Eemvogels er netjes en herkenbaar bijlopen.

In seizoen 2019-2020 neemt De Eemvogels met drie seniorenteams en vijf jeugdteams deel aan de competitie.