Op zaterdag 14 september start de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is €1500,- verdienen door jullie inzet.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (dus € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken de mensen die een lot kopen kans op mooi prijzen. De hoofdprijs is een geldbedrag van € 100.000.

Wat is de bedoeling?

Alle leden krijgen tijdens de training van 11 september een boekje met loten. Met dit boekje ga je langs bij je familie, vrienden en buurtbewoners. De koper schrijft zijn gegevens en rekeningnummer op en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Je ontvangt dus geen geld! Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken zodat andere verkopers weten dat deze koper al een lot gekocht heeft.

Je kunt ook online loten verkopen. Je ontvangt binnenkort van ons een e-mail met daarin een link naar onze online persoonlijke verkooppagina. Je kunt al je familie, vrienden en kennissen uitnodigen om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Daarnaast hebben we dit jaar voor het eerst een superlot! Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het Superlot kost € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Bij ieder verkocht Superlot heeft de Eemvogels kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! Verkoop je een Superlot, laat dit dan Ilse (S1) even weten. Zij moet verkochte Superloten namelijk registreren.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start aanstaande zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de verkoop van de loten.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt; denk aan je familie en vrienden. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt. Let op: de kopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn! Zeg netjes wie je bent en dat je op korfbal zit. Vertel de mensen wat er met het geld gebeurt. Onze club wil graag nieuwe materialen (ballen en korven) kopen en het clubhuis nog mooier maken. Je maakt meer indruk als je in je wedstrijdkleding langs de deur gaat.

Verkoopboekje inleveren

Als je boekje vol is of als je klaar bent met verkopen, kun je het boekje inleveren bij Ilse (S1). Dit moet vóór 6 november. Als je meer boekjes wilt, kan je bij Ilse nieuwe krijgen.

Prijzen voor lotenverkopers

Ook lotenverkopers kunnen prijzen winnen! Je kunt meedoen aan de Kids-verkoopwedstrijd en kans maken op de hoofdprijs; een Nintendo Switch met spel naar keuze. Meer informatie vind je hier.

Beloning bij verkoop 20 loten of meer

Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van Ilse een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo of Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.

Beloning bij verkoop 30 loten of meer

De Eemvogels organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd. Als je meer dan 30 loten verkoopt, krijg je een leuke prijs. De drie beste verkopers worden natuurlijk extra beloond. 
Het team dat de meeste loten verkoopt (in verhouding tot teamgrootte) zetten we ook dit jaar weer op een leuke manier in het zonnetje! Misschien is het leuk om samen met een teamlid loten te gaan verkopen?

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Jouw inzet is goud waard!

*Geldig bij Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 betalende volwassene. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.