Home 2019-2020 Kerstdiner 13 december

Kerstdiner 13 december

0
Kerstdiner 13 december

De feestmaand december komt er aan. Heb jij vrijdagavond 13 december al vrijgehouden in je agenda? En heb je de zelfgemaakte uitnodiging ontvangen bij de training? Het Eemvogel-kerstdiner wil je niet missen.

Eten

Ook dit jaar organiseren we het kerstdiner volgens Amerikaans principe: iedereen neemt zelf een gerecht mee en daar maken we een heerlijk buffet van. In een later bericht wordt bekend gemaakt wie een voor-, hoofd- of nagerecht mag maken en meenemen. We zijn benieuwd welke heerlijke dingen er dit jaar bij het buffet staan. Vergeet niet je eigen bord, bestek en beker mee te nemen. 

Tijden

We dineren in twee groepen. Van 17.00 tot 18.30 uur is het kerstdiner voor de Kangoeroe Klup, F1, E1, D1 en de C1. De trainers/coaches van deze teams zijn uiteraard welkom om ook met deze groep te dineren.

Vanaf 19.00 uur verwelkomen wij graag de B1, A1, KorfbalFit, senioren, donateurs en Eemvogelbeschermers in onze warme en sfeervolle kantine.

Dresscode

Het thema voor de avond is ‘Strak in je glitterpak’. Je hoeft natuurlijk niet onder de glitters te zitten, maar probeer in ieder geval met een tintje glitter naar het diner te komen!  

Lotenverkopers Grote Clubactie in de prijzen

Deze avond zullen we ook aandacht besteden aan onze lotenverkopers. Iedereen die tijdens De Grote Clubactie meer dan 30 loten heeft verkocht, zal met een kleinigheidje naar huis gaan. Kan je écht niet bij het kerstdiner aanwezig zijn, dan zal jouw cadeautje een keer tijdens de training gegeven worden.

Aanmelden

Je kunt je voor het kerstdiner aanmelden door te mailen naar activiteiten@eemvogels.nl. Zorg dat je op tijd bent met aanmelden! Aanmelden kan tot en met zaterdag 30 november. Daarna verdelen we de voor-, hoofd- en nagerechten onder de aanmelders en zetten we de verdeling op de website. Er zullen ook vegetarische gerechten gemaakt worden. 

Tot dan!
De activiteitencommissie