Afgelopen zaterdag, 2 december, was er voor de kangoeroes een hele speciale training. Niet alleen gingen ze zelf oefenen om piet te worden, er kwam ook nog een echte korfbalpiet langs die mee deed met de training. 

De kangoeroes hebben allemaal na afloop van de training een pietendiploma ontvangen omdat zij lieten zien dat ze beschikken over verschillende vaardigheden die je nodig hebt als piet. Zo konden ze heel goed van dak naar dak springen, waren ze onwijs snel, lieten ze zien uitstekend te kunnen balanceren op een dun randje van het dak, liepen ze met gemak een huis op en weer af en natuurlijk konden ze als geen ander cadeautjes in de juiste schoorsteen gooien.
Natuurlijk was het een feestje dat de korfbalpiet langskwam, al vroegen we ons wel af of het wel een echte korfbalpiet was; Piet kon namelijk helemaal niet goed schieten op de korf! Wat ze wel heel goed kon, was dansen. Samen met de kangoeroes hebben we op de leukste sinterklaasliedjes gedanst! En de kangoeroes konden onwijs goed luisteren, als de muziek stopte, stopte het dansen ook!
Het was een heel gezellige ochtend. Piet had zelfs nog een klein cadeautje voor iedereen. We kijken er nu al naar uit dat korfbalpiet ons volgend jaar weer komt bezoeken!