Home 2019-2020 Geen voortgang in Voorthuizen voor de S2

Geen voortgang in Voorthuizen voor de S2

0
Team S2 2019-2020

Zaterdagavond 18 januari nog net vóór middernacht keerde het tweede team terug in Soest. Helaas zonder enig wedstrijdpunt. Hoe anders waren de verwachtingen na de vorige week gewonnen wedstrijd tegen Synergo. Spirit liet aan duidelijkheid niets te wensen over. Zij namen de leiding en bleven aan de leiding. Met de ruststand van 6-4 en met een eindstand van 13-9 werd de opmars van de tweelingen gestopt. Een uitslag die geen goed beeld geeft van de prestatie die het tweede neerzette. Echter de uitslag telt.

Met vijf minuten spelen stonden de Voorthuizenaren met 2-0 voor. Het was Tim die voor het eerst antwoord gaf (2-1). Het werd 3-1 en Sander zorgde voor 3-2 om wat minuten later voor de gelijkmaker te zorgen. Dat had het moment moeten zijn voor De Eemvogels om de regie over te nemen. Hoe anders ging uit. Met schoten van verre afstand kwam Spirit voor tot 6-3. Net voor rust scoorde Sander een tegendoelpunt (6-4).

In de rust werd duidelijk dat dit geen verloren wedstrijd hoefde te zijn. Daar dacht Spirit anders over. Hun ambitie werd duidelijk door verder uit te lopen (8-4). Jesse maakte 8-5. Het antwoord was direct daar (9-5). Marielle maakte 9-6 en weer kwam er antwoord 10-6. En via 11-6 werd het zelfs 12-6.

Met nog een kwartier te gaan vochten de Soesters zich terug en verdienen daar veel eer voor. Marielle opnieuw, Jade, Sander en Jesse en met nog 1 keer van Spirit werd de eindstand van 13-9 bereikt. Alhoewel De Eemvogels het beste van het spel had, brak het gebrek aan zorgvuldige afronding hen op. Zaterdag de thuiswedstrijd in Soest.