Team S2 2019-2020

De wedstrijd tegen Sparta op 8 februari 2020 begon zo goed. Een gelijk opgaande strijd. Met de rust stond het 6-6 en alles leek nog mogelijk. Na de rust wisten De Eemvogels slecht te scoren. Ballen in de korf, op de rand, mooie doorloopballen, fraaie omdraaiballen, zuivere afstandsschoten, het lukte gewoonweg niet. De eindstand van 13-11 in het voordeel van Sparta was niet de ware krachtsverhouding. Echter doelpunten tellen.

Met een goed gemoed, scherp geconcentreerd ging de ploeg het veld in. De wedstrijd ging gelijk op. De Eemvogels kwamen voor, dan weer trok Sparta bij. Zo ging het tot de rust. Met een gelijke stand leek de winst absoluut binnen handbereik. Hoe anders verliep de tweede helft. Binnen tien minuten had Sparta een gat geslagen tot 11-6. Wat bij de gastgevers lukte, mislukte bij de bezoekers. Hoe zeer de ploeg ook dapper bleef doorgaan, de korf was te moeilijk te vinden. Eindstand 13-11. Zonder de verwachtte winstpunten keerde de ploeg weer huiswaarts. Trots op de inzet, teleurgesteld over het resultaat.