Home 2021-2022 Teamindeling 2021-2022

Teamindeling 2021-2022

Teamindeling 2021-2022

De TC heeft de teamindeling en opgave voor het seizoen 2021-2022 afgerond. Hieronder vind je de teamindeling en een korte toelichting hierop. De trainers en coaches worden in de loop van de maand mei benaderd en deze indeling zal later op de site worden toegevoegd. Lees goed de begeleidende tekst bij de indeling aangezien daar op een hoop vragen waarschijnlijk al het antwoord te vinden zal zijn.

Jeugd

Voor wat betreft de jeugd willen we iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om de vragenlijst in te vullen en voor het constructief meedenken. We hebben getracht met de wensen rekening te houden indien dat mogelijk was met betrekking tot de leeftijden en het compleet maken van de teams. Uiteindelijk is het gelukt om 6 jeugdteams samen te stellen en hebben we natuurlijk ook komend seizoen Kangoeroes. Ten opzichte van de conceptindeling zijn er een paar kleine aanpassingen geweest. Bij de A-teams moest er wat geschoven worden om de teams volledig te krijgen. De TC wil alle betrokkenen bedanken voor de welwillendheid en het meedenken.

Senioren

Ook voor wat betreft de senioren  wil de TC de personen bedanken die zich welwillend hebben opgesteld om tot een zo compleet mogelijke indeling te komen.  Zoals eerder gecommuniceerd waren de centrale uitgangspunten bij de indeling om de kloof tussen wedstrijd- en breedtekorfbal te verkleinen en om iedereen de kans op voldoende speeltijd te bieden.

In vergelijking met de conceptindeling zijn er nog enkele aanpassingen als gevolg afmeldingen. Dit heeft echter niet tot verdere verschuivingen geleid. Er worden in totaal 4 seniorenteams ingeschreven waarvan 2 in het wedstrijdkorfbal en 2 in het breedtekorfbal. Er zal zoals ieder seizoen regelmatig ingevallen kunnen/moeten worden binnen de diverse teams. We verwachten dat dit net als voorgaande jaren goed zal verlopen.

Wat betreft de selectie is er een voorselectie gemaakt. De uiteindelijke definitieve selectie is echter afhankelijk van de wensen van een nieuwe hoofdtrainer en kan als gevolg daarvan gewijzigd worden. Informatie over de selectieprocedure volgt in de komende maanden.

Trainers en trainingstijden

In de loop van de maand mei gaat de TC aan de slag om voor alle teams coaches/trainers te zoeken die de teams komend seizoen zullen begeleiden. Zodra daar meer duidelijkheid over bestaat zal dit via de website worden gecommuniceerd.

De trainingstijden voor het komende seizoen volgen vlak voor de zomer en ook deze worden op de site geplaatst.

Teamindeling

Selectie (S1/S2)

Aniek

Daniëlle

Elisa

Elise

Hélène

Ilse

Jade

Mariëlle

Rianne

Christiaan

Jeremi

Jeroen

Jesse

Jordi

Koen

Mark

Sander

Tim B.

Tim L.

 

S3

Birgit

Maaike

Sara

Susan

Thirza

Harm

John

Maurice

Nils

 

S4

Agnes

Masja

Petra (trainingslid)

Bram

Franklin

Frans

Kees

Patrick

 

Recreanten

Jelle

Ton

 

A1

Benieke

Celina

Megan

Roos

Tethy

Lars

Mike

Sem Beu.

 

A2

Julia

Marit de B.

Mika

Nathanja

Ingmar

Luka

Simon

Stijn

 

B1

Amy

Anouk

Elina

Elyanne

Fenna L.

July

Mia

Sanna

 

C1

Bregje

Fay

Isabel

Kirsten

Merel

Naomi

Salome

Cas

Jelle

Sem Ber.

 

D1

Esmée

Fenna H.

Lize

Naomi (trainingslid)

Marit van D.

Olivia

Quirine

Joaz

Levi

Tygo

 

E1

Lizzy

Loïs

Sofie

Gijs

Matthijs

 

Kangoeroes

Feline

Maartje

Casper