Home 2020-2021 Theo van Duinkerken nieuwe trainer S1

Theo van Duinkerken nieuwe trainer S1

0
Theo van Duinkerken nieuwe trainer S1

Na een prettig gesprek met de technische commissie en het bestuur en na een spontane kennismaking met de selectie doet Theo van Duinkerken zijn intrede in de Soester korfbalwereld. Theo gaat de Eemvogels 1 het komende seizoen onder zijn deskundige vleugels nemen. Met de ambitie van de vereniging en die van Theo belooft het een grote stap voorwaarts te worden in de technische en sportieve ontwikkeling van De Eemvogels.

Na het vertrek van Cor van Dijk ontstond er een vacature voor de belangrijke en invloedrijke functie van trainer/coach van het eerste team. Er werden advertenties geplaatst en het netwerk werd geactiveerd. Het was Theo van Duinkerken die reageerde.

Theo is geen onbekende in de Soester korfbalgemeenschap. Zo’n acht jaar geleden leidde hij het eerste team van De Eemvogels ook al. De nieuwe trainer van De Eemvogels korfbalde ook bij onze vereniging en daarmee is er sprake van een hernieuwde kennismaking.

De grote ervaring als trainer/coach kan De Eemvogels prima gebruiken. De ambitie van het bestuur is om de ploeg te laten handhaven in de top van de derde klasse op het veld. In de zaalcompetitie zal promotie naar de derde klasse de stimulans moeten zijn. “Een mooie uitdaging”, zegt Theo hierover. Hij is vast besloten er voor te gaan. In zijn trainingsopzet, zijn inzicht in het spel en zijn wijze van coachen spreekt de jarenlange ervaring.

De Eemvogels hebben met Theo iemand aan het technische roer die met verstand van zaken en veel ervaring het spelniveau verder gaat vergroten. Een goede samenwerking ligt in het verschiet. Theo is van harte welkom.